Land nummer 15

 
Jag har inte bloggat på ett tag för att dels va min kamera hemma hos en kompis för jag va ute på cykel/fototur och sen cyklade jag hem till henne, sov där och lämnade kameran. Dels så har det hänt lite tråkiga grejer i mitt liv som gjort att jag inte varit sugen på att fota eller blogga. Och nu när suget börjar komma tillbaka igen så ska jag åka iväg så det blir nog inget bloggande på ytterligare en vecka, men efter det mina vänner så kommer det massa bilder från den vackra staden Prag. För dit ska jag åka imorgon bitti. Såklart åker kameran med dit som den även gjort till London och Rom. Jag har massa bilder på lager från tidigare resor som jag slänger upp någon gån också, kanske när jag är i Prag. Vi får se vad jag har att blogga med från min skoldator utan photoshop.. 
 
Nej men nu ska jag packa vidare och drömma om min resa till det femtonde landet jag besöker, här är de 14 tidigare länderna jag varit i.
 
 

Bland blommor och bin


 
 
Igår drog jag ännu en gång ut min lillebror Anton i trädgården och fotade bland alla fina blommor och tusentals surrande bin. Älskar det underbara vädret ute, sommaren är verkligen på väg nu! Jag tycker alltid det är mycket roligare att fota när det är sommar och alla fina färger ute. Så nu blir det massor bilder framöver. 
 
I lördags var jag och två av mina bästa vänner och fotade tillsammans med Lina Flodins, som driver den populära fotobloggen linafoto.se, in och läs och se alla fantastiska bilder hon tar! Hon och en av hennes vänner som också är modell annordnade en fototräff när det var och hälsade på här i Göteborg, där fick vi tips och fick även fota 4 olika modeller i statsmiljö, superkul! Bilder från det kommer inom kort!
 
 

Anton Lange

 
Igår fotade jag min fina bror Anton ute i somarvädret. Jag kände att jag inte bara kunde gå miste om en sån härlig dag att fota på, så jag dammade av min kamera och drog med min bror ut i trädgården. Jag har nu varit sjuk till och från i 3 veckor så tyvärr har det varit lite dåligt med uppdatering. Men nu ska jag minsan bli bättre, nu är de ju i alla fall härligt väder ute så man blir lite sugen på att fota!