Behind the scenes

 
Här är två bilder jag tog med mid kamera när vi fotade bilden vi har i vår header nu. Vi planerar att lägga in ett bildspel som header iställlet för bara en bild, det kommer nog i sinom tid. Vi båda har haft det väldigt fullt upp med annat nu på sista tiden så då har bloggen kommit lite i skymundan men allt går ju i vågor så snart är vi tillbaka med massa inlägg. Jag satt precis och redigerade ett porträtt på Mathilda från när dessa bilder togs. Nu när jag redigerade tog jag verkligen tid på mig att fixa till minsta lilla aspekt jag tyckte kunde förbättras så jag är väldigt nöjd med den bilden. Nu ska jag fortsätta med söndag med att plugga historia.
 

Vatten

 
 
Fotograf - Mathilda Holm
 
Jag tycker om att blanda in vatten när jag fotar. Om jag inte minns fel har jag flera självporträtt där jag har blött ner mig innan. Ska leta fram dem så ni får se. Jag va med mina två bästa vänner när dessa bilder togs, av en av tjejerna. Jag fotade också dem men de bilderna blev inte så jättelyckade. Ska kolla igenom dom en gång till å se om det finns några som är redigeringsbara. Det va i alla fal roligt att spruta som i ansiktet med vattensprutan, det tyckte såklart Mathilda också var kul när de blev min tur att fotas. 
 
Min fotoinspiration håller på att komma tillbaka mer och mer. En sak som jag märkt hjälper till är att kolla igenom gamla bilder för då minns jag hur inspirerad och motiverad jag va då. Jag vill verkligen komma igång med fotograferandet igen, speciellt eftersom det inte händer så mycket i skolan at the moment så det skulle vara skönt att ha något att göra när man kommer hem istället för att lägga sig i soffan.
 

Branäs II

 
 
 
 
 
 
Nu när allt har gått tillbaka till rutin och man har gått i skolan i en vecka så börjar man verkligen längta tillbaka till skidåkningen. Jag har fått så många blåmärken på mina smalben av pjäxorna från den här resan. Dom har dock försvunnit vid det här laget, men minnena kommer vara kvar för evigt! Hahaha #DJUP